Musical ‘Hans en Grietje’ voor hele gezin

De Musical ‘Hans & Grietje’ is zondag 25 februari weer om 14:00 (laatste kaarten) en 16:00 uur (extra voorstelling) te zien in Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100. Kaartprijs v.a. €17,75, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.schouwburgamstelveen.nl of telefonisch via 020 547 51 75. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat er met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter voor de succesvolle familievoorstelling ‘Sam redt het Circus’. Wegens groot succes is er een extra voorstelling om 16:00 uur.

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder.

De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet. Deze vrolijke familievoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical.

 Houthakkersgezin

Die gaat over een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen. Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Lees ook:Hans en Grietje in schouwburg
Lees ook:Meneertje B en Hans en Grietje in Poppentheater
Lees ook:‘Ladder naar de maan’ in Poppentheater
Lees ook:Musical met Suske en Wiske
Lees ook:‘Op zoek naar geluk’ in de schouwburg

Eén reactie op “Musical ‘Hans en Grietje’ voor hele gezin

  1. F. Wijlens

    Op de een of andere manier zit ik te denken aan mijn eerste boek. Of althans het boek waar mijn moeder mij als kleuter uit voor las. Hondje Snuf heette het en ik schijn een jaar lang geëist te hebben om elke avond uit hetzelfde boek voorgelezen te worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.