Thriller Shock in schouwburg

De nieuwe Nederlandse thrillermusical Shock is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries. Nadat het boek vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury won als meest populaire Nederlandse jeugdboek, is de thrillermusical Shock tot en met februari 2018 te zien in heel Nederland. Op woensdag 31 januari om 19:30 uur in de Schouwburg Amstelveen.

De cast van Shock bestaat uit onder anderen Britt Scholte (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas en Hartbeat) en Priscilla Knetemann (bekend van SpangaS, Fataal en Vals). De voorstelling wordt gemaakt door het team van BOY 7 en Vals.

De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

Shock is na de voorstelling Vals de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor theater. De schrijfster heeft inmiddels maar liefst vijf keer de Prijs voor de Jonge Jury gewonnen en is daarmee de succesvolste jeugdschrijver van dit moment.

De spannende thrillermusical Shock is op woensdag 31 januari 2018 te zien in de Schouwburg Amstelveen in Amstelveen. Voordat de voorstelling begint is er in het theater een covermodelwedstrijd, waarbij bezoekers kans maken om op de cover te komen van het nieuwe boek van Mel. Kijk voor meer informatie en tickets op www.shockthrillermusical.nl

Bekroonde boeken

Mel Wallis de Vries Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. In 2012, 2014, 2015, 2016 én 2017 won Mel de prijs van de Jonge Jury met Vals, Klem, Wreed, Shock en Schuld. Mels boeken worden in diverse landen uitgegeven, in Nederland door Uitgeverij de Fontein. Shock is na Vals het tweede boek van Mel dat wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. Van het boek Vals verschijnt binnenkort ook een bioscoopfilm.

Naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries | Script & Liedteksten: Bruun Kuijt | Muziek & Regie: Fons Merkies | Licht- & Decorontwerp: Bart van den Heuvel | Geluids- & Decorontwerp: Erwin van den Broek | Dramaturgie: Marijn van de Jagt | Regie Assistent: Rianne Peterson | Productieleider: Lonneke Tolman | Producent: Michiel Morssinkhof

 

Lees ook:Muzikale familievoorstelling over boeken en letters
Lees ook:Familiemusical over zeemeermin in schouwburg
Lees ook:Jan Siebelink in bibliotheek Stadsplein
Lees ook:Theater Terramr Mr. Finney in schouwburg
Lees ook:Familiemusical ‘Kikker is jarig’ in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.