Weer ‘sinistere’ band in P60

Op zaterdagavond 10 maart (19.45 uur) komt bij P60 de death metal band Diabolica Sonis terug, die eerder een CD Release Party hield. ‘Sinister’ is voor die groep al jaren een gevestigde naam in het death metal circuit, meldt P60. Sinds het debuut ‘Cross the Styx’ uit ’92 bracht de band in totaal 13 langspelers uit en toerde ze met onder andere Suffocation en Cannibal Corpse.

Na hun andere ’90s klassiekers (‘Diabolical Summoning’ en ‘Hate’) en een aantal bezettingswijzigingen in de vroege jaren ’00 is de band sinds ‘The Carnage Ending’ uit 2011 niet meer te stoppen. De sound op dit album deed veel fans weemoedig terugdenken aan de begindagen van Sinister en zodoende speelde het viertal shows op Hell Fest en Eindhoven Metal Meeting.

In 2014 kwam de band met langverwachte opvolger ‘The Post-Apocalyptic Servant’, voordat begin dit jaar ‘Syncretism’ het levenslicht zag en deze met een spectaculaire show op de mensheid werd losgelaten. Afgelopen zomer bracht de band met ‘Gods Of The Abyss’ uit, de EP die oorspronkelijk al in 2004 en 2005 werd opgenomen en sindsdien als blauwdruk voor het geluid van Sinister dient.

 

 

 

Lees ook:CD release Sinister in P60
Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Drie Arctische bands in show P60
Lees ook:Legion of the Damned in P60
Lees ook:Teksten over ‘satanische rituelen’ in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.