Oud-Worstelaar zet bejaardenhuis op stelten

Oud-worstelaar zet bejaardenhuis op zijn kop, meldt het Amstelveens Poppentheater (Wolfert van Borsselenweg 85a). De voorstelling voor iedereen van zes jaar en ouder ‘De Worstelaar’ wordt daar zondag 14 januari om 14.30 uur gespeeld.

Koos de worstelaar komt terecht in een ingedut bejaardentehuis. Ook hij is oud, maar in zijn hoofd is hij nog steeds worstelkampioen. Hij traint nog elke dag en maakt een feestje van het leven. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. En zijn aanwezigheid doet bij de opa’s en oma’s het bloed weer sneller stromen.

Koos krijgt het voor elkaar: Mathilde wordt weer verliefd. Meneer Kleermaker danst in zijn pyjama op het slappe koord. En mevrouw Langelaar ontpopt zich tot een ware danseres. Zijn vrienden maken Koos opnieuw kampioen. De Worstelaar laat zien dat mensen zich tegen alle verwachtingen in kunnen blijven verwonderen.

Toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:Bekroonde voorstelling ‘Worstelaar’ in Poppentheater
Lees ook:In pyjama naar het (poppen) theater
Lees ook:Voorstelling voor peuters in Poppentheater
Lees ook:Meespelen met ‘Draketongetje ‘ in Poppentheater
Lees ook:‘Zeven kikkertjes’ in poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.