Kersteditie van Local the Night

Een kersteditie van Local the Night op zaterdag 16 december (20.30 uur). Daarin treden Switchboard, Queen’s Pleasure, Starfield, Hammer Of Dawn en Vergangenheit op in P60.

Switchboard is een jonge, luide band uit Mijdrecht. Het trio (inclusief zingende drummer) zorgt met hun combinatie van garagepunk en pure adrenaline voor ruige en energieke optredens. Switchboard bestaat sinds 2015 en is geïnspireerd door punk, pizza, alcohol en walvissen.

Queen’s Pleasure speelt poppy garagerock dat luidt als artiesten als The Who, The Clash, The Smiths, Dinosaur Jr. en Arctic Monkeys om er maar een paar te noemen.

Hammer Of Dawn is oorspronkelijk gevormd in 2013 en na een aantal bezettingswisselingen heeft het Amsterdamse vijftal nu hun geluid gevonden. Heavy metal met scheurende gitaren, dynamische zang en keihard groovende drums. Eerste EP ‘Too Little Too Late’ staat hier bol van en werd eerder dit jaar in P60 gepresenteerd.

Garagerock

Een combinatie van garagerock, dreampop & shoegaze heeft Vergangenheit haar eigen plaats in het universum gegeven.

Het viertal werd eerder dit jaar zelfs uitgeroepen tot Q’s Best. De jury werd prees de mannen om hun ‘catchy en gedurfde sound’. “De muziek grijpt je bij je lurven en blijft tot het einde spannend”. Daarnaast werd de creatieve timing in de nummers zeer gewaardeerd.

Starfield is ontstaan in de krochten van psychologisch getinte jamsessies in bluescafe de Maloe Melo. Sindsdien veel gevraagd voor gala’s en feesten; Starfield speelt een mix van bekende rock n’ roll, blues en pop nummers. Van Elvis tot Doe Maar, Starfield speelt het. De doelen die de band voor zichzelf stelt zijn voornamelijk muziek maken, lol hebben en mensen laten dansen.

 

Ook zal er tijdens deze feestelijke editie van Local The Night een Plug Uit stage zijn. Sfeervolle akoestische sets van Aïsha Boering en Manouk Ockers zullen de wachttijden doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De dames trekken er ook nog eens een mooie kerstoutfit bij aan.

 

 

Lees ook:Lokale bands in kersteditie Local the Night
Lees ook:Lokale bands in P60
Lees ook:Guilty Pleasure Night met Queen Forever in P60
Lees ook:Zes bands bij Local XXL in P60
Lees ook:Weer Local the Night in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.