Rhythm of the Night in Bell’s Club

Er komt weer een Rhythm of the Night happening in de Bells Club aan de Amsterdamseweg. Op 8 december (21.99 tot 04.00 uur) wordt die gehouden in de club die ooit onder die naam ver buiten de Amstelveense grenzen beroemd was (“kom je uit Amstelveen? Dan ken je de Bell’s Club wel zeker”), maar daarna steeds anders heette, wat niet tot oorverdovend succes leidde.

Men kan er dansen op een reeks van klassiekers uit de tachtiger en negentiger jaren. Daar gaan de DJ’s Robert Feelgood, Daniël Argoud, Abel Naftaniel en Jack Orange voor zorgen.

Een feestje voor een schoolreünie of een verjaardag, denk de directie van de Bell’s Club. Maar men kan natuurlijk ook gewoon voor een gezellige avond en nacht komen. Toegangsprijs: € 10 (aan de deur of via facebook). De club begon als La Torba,. waar ooit de eerste LP van Elton John werd gepresenteerd. “Hij schijnt een ster te zijn of te worden”, zei toen de eigenaar, ex-kolenhandelaar Van Velzen. Later werd de zaak als de Bell’s Cllub beroemd.

 

 

Lees ook:Ferry Maat komt met Soul Show in P60
Lees ook:Classic Soul Club Night in P60
Lees ook:Nieruw talent voor Pietje Bell gezocht
Lees ook:‘Jack bestelt Broertje’ opbrengst naar Bio
Lees ook:Nachtvergunning Bell’s Club ingetrokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.