Shared Dining en ‘In bed met Dietrich en Piaf’

Foto: Neeltje Knaap

Vrijdagavond 8 december organiseert Schouwburg Amstelveen in samenwerking met de lokale Amstelveense ondernemer Kragtwijk Catering een Shared Dining. Bezoekers van de voorstellingen die avond, In bed met Dietrich en Piaf en Gidsland, kunnen genieten van een compleet avondje uit.

In de bovenfoyer van het theater zijn de tafels feestelijk gedekt en kijkt het publiek uit over Winter Village Stadshart Amstelveen. Aan tafel worden verschillende hapjes en gerechten geserveerd. Iedereen kan hiervan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. Natuurlijk ontbreekt een goed glas wijn niet.

Een Shared Dining-ticket kost € 27,50 per persoon (exclusief entreebewijs voor één van de voorstellingen) en kan t/m 6 december online besteld worden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en er geldt vol = vol. De Shared Dining start om 18.30 uur en duurt tot 19.45 uur.

In bed met Dietrich en Piaf is muziektheater over de ongewone vriendschap tussen Edith Piaf en Marlene Dietrich. Frédérique Sluyterman van Loo speelt Dietrich, Irene Kuiper verbeeldt Piaf en Ger Otte neemt de rol van alle mannen in hun leven op zich, in deze lovend ontvangen muziektheatervoorstelling vol humor, nostalgie, feiten en fictie.

Gidsland, van mugmetdegoudentand, is een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. Over een land dat de weg

Gidsland. Foto: Ellis Faas.

wijst als er geen wolkje aan de lucht is. Maar hoe gedragen we ons als er wel iets op het spel staat?

Theateragenda 6 t/m 13 december

Woensdag 6 en donderdag 7 december staat Jochem Myjer twee keer in een uitverkochte grote zaal. De kleine zaal is deze dagen voor Mathilde Santing & Thijs Borsten die hartverwarmende kerstklassiekers brengen en voor Golden Palace met het humoristische Shop till you drop.

Vrijdag 8 december dus Gidsland en In bed met Dietrich en Piaf en zaterdag 9 december Het Nationale Theater met The Nation (laatste kaarten).

Zondag 10 december is het tijd voor de heerlijke familievoorstelling Hans & Grietje De Musical (4+). Na het weekend wordt het lachen met Veldhuis & Kemper (dinsdag 12 december, laatste kaarten) en Sara Kroos (woensdag 13 december).

Dinsdag 12 december komen ook Toneelgroep Oostpool en Het Nationale Theater met Kinderen van Judas en een dag later is De Blackout van ’77 van Orkater/De Nieuwkomers te zien in de kleine zaal.

 

Lees ook:Dansgezelschap Kataklò in schouwburg
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen
Lees ook:Vive Piaf bij Villa Randwijck
Lees ook:Brochure met aanbod nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Nationale Toneel tweemaal in Schouwburg AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.