Kinderfilm ‘Coco’ van Disney in Cinema Amstelveen

De nieuwste kinderfilm van Disney, Coco genaamd (NL 2D), is nu te zien in Cinema Amstelveen aan het Stadshart, Het is volgens de bios ‘één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt’.

Miguel droomt ervan een succesvol muzikant te worden. Hoewel muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

Bij de nieuwe film Disney·Pixar Coco geeft Disney iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur. Deze 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal tot en met de kerstvakantie te zien zijn voor Disney·Pixar COCO.

 

Verder draait Paddington 2, Oude Liefde, The Square en C’est La Vie.

 

Lees ook:Ook kinderfilms op stakingsdag onderwijs
Lees ook:Kleuterparty met diverse films in Cinema AV
Lees ook:Disney musicalconcert in Schouwburg
Lees ook:Film over Coco Chanel in Huis aan de Poel
Lees ook:Theater over Coco Chanel in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.