Concertfilm van Prince op witte doek

De concertfilm ‘Prince Sign o’ the Times’ is éénmalig in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein te zien op maandag 20 november (20.00 uur).

Het is de digitaal gerestaureerde versie van de concertfilm Sign o’ the times, geregisseerd door Prince. Het concert schreef muziekgeschiedenis, komt na 30 jaar terug naar de bioscoopzalen en bewijst nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince was.

Dit is een kans om het talent van Prince te vieren en toeschouwers van over de hele wereld een reünie te laten houden op exact dezelfde dagen: Op 20 november. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten, meldt Cinema Amstelveen.

1987 was het jaar waarin Prince een concertfilm maakte, die hij ook zelf regisseerde. “Sign o’ the times” was het album dat een van zijn grootste meesterwerken zou worden. Hiermee stond hij aan de wieg van een niet te missen evenement: 84 explosieve minuten boordevol energie, waarin hij zijn charisma als entertainer toont, geruggensteund door een gloednieuwe band die elke situatie aankan.

Deze voorstelling is Engels gesproken en heeft geen ondertiteling.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Prince Tribute Night in P60
Lees ook:Ode aan Prince in P60
Lees ook:Workshops Popkoor starten weer
Lees ook:Rootsriders komen in P60
Lees ook:Israëlisch filmfestival in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.