IT-directeuren ‘dirigenten’ voor War Child

Directeuren van IT-bedrijven kruipen op dinsdag 17 oktober (20.00 uur) in de Schouwburg Amstejkveen weer in de huid van dirigenten. Die dag wordt namelijk de HPE Maestro Challenge gehouden, waarvan de opbrengst voor War Child is bestemd.

Het benefietconcert voor War Child wordt voor de tweede keer georganiseerd door Hewlett Packard Enterprise. Zes directieleden van grote IT-bedrijven dirigeren het Orkest Artem Opus Orkest. De directeur / dirigent die aan het eind van de avond het publiek het meest in vervoering weet te brengen, wint de Maestro Prijs. War Child is in vijftien landen actief.

Als dirigent van een groot IT bedrijf zijn de directeuren iedere dag bezig een optimaal resultaat neer te zetten. Maar de vraag is of zij dat ook kunnen met een echt orkest. De gelegenheidsdirigenten zijn: Stef Rookuijzen – Directeur Micro Focus; Tamara Tong Sang – Marketing Directeur Infotheek; Michiel van Vlimmeren – Directeur HPE; Jeroen van Twuijver – Directeur Axians; Ernst Jan Stigter – Directeur Microsoft; Edwin Rubens – Directeur HP Inc.

 

Lees ook:IT-directeuren ‘dirigenten’ HPE Benefietconcert
Lees ook:IT-directeuren: 15 mille als gastdirigent voor War Child
Lees ook:HP-personeel haalt 75 mille op voor War Child
Lees ook:Muziek en slapstick in poppentheater
Lees ook:Concert Symfonie Orkest in Paaskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.