Hampstead in Cinema Amstelveen

De film Hampstead, met Diane Keaton, is maar twee keer te zien in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein.. Op dinsdag 10 oktober 15.00 uur als volwassenenmatinee en op dinsdag 17 oktober 19.00 uur.

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton).

Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een man die in het park Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

Geen  barrière 

Het waargebeurde verhaal bewijst volgens de bios ´voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans´.

Verder zijn de volgende films te zien: Maudie, The Nile Hilton Incident, Victoria and Abdul, Dikkertje Dap, Lego Ninjago (NL– 2D) en Dummie de Mummie en de tombe van Achnetout (NL 2D).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Frankenstein in Poppentheater
Lees ook:Ballet op het witte doek in Cinema Amstelveen
Lees ook:Kinderfilm ‘Coco’ van Disney in Cinema Amstelveen
Lees ook:Selma draait in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Hoe mooi alles’ over Leo Vroman in Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.