Griezelen (of toch niet?) in Cinema

Tijdens het Kunst en Kids festival in Cinema Amstelveen kunnen zondag 15 oktober kinderen komen griezelen. Om 15.00 uur draait daar de film met de Spookverhalen van Masha en de Beer. En om 12.30 uur de film ‘Dummie de Mummie en de tombe van Achnetout.

Wie is er bang voor het donker? Voor het spook onder het bed? Of het monster in de klerenkast? Nergens voor nodig, reageert de bios.

In Masha’s spookverhalen vertelt Masha, dat altijd opgewekte meisje, allerlei griezelverhaaltjes die stuk voor stuk laten zien dat kinderen voor een heleboel dingen niet bang hoeven te zijn. Enge dingen zitten vaak gewoon in hun hoofd. Elke aflevering is een kleurrijk avontuur dat goed afloopt. Figuren die eerst eng of griezelig lijken, zijn leuk en vriendelijk zodra men die beter leert kennen.

 

 

Lees ook:Kleuterbios: Masha en de Beer in Cinema AV
Lees ook:Griezelen voor kinderen in schouwburg
Lees ook:‘Stoere Broer’ in Poppentheater
Lees ook:Matinee-films voor volwassenen in Cinema
Lees ook:Der Bogen populisme (sonnet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.