Masterclass ‘Spoken Word’ in P60

Manu van Kersbergen komt woensdag 8 november (19.00 uur) naar een masterclass in P60 om uit te leggen hoe men zijn verhaal kan vertellen en leren ‘alledaagse woorden in kunst omtoveren’. Zelf is hij dichter, c.q. woordkunstenaar. Na een eerdere ‘Spoken Word’ avond met Dick van ’t Hoff opent het podium opnieuw haar deuren voor de taalwonders van Amstelveen.

Manu van Kersbergen (Uitgeverij Rorschach) brak met zijn album ‘De Vloek op de Overvloed’ landelijk door als woordkunstenaar. Met zijn wortels in ritme en poëzie, ontwikkelde hij een grote liefde voor het vertellen en overdragen van een verhaal, in de breedste zin van het woord. Met zijn vormen van taalkunstige voordrachten besteeg hij vele podia in Nederland, waaronder Ppoppodium P60.

 Als afgestudeerd antropoloog heeft Manu een bijzondere staat van dienst opgebouwd als zelfstandig ondernemer en conceptontwikkelaar. Ook wordt hij met regelmaat gevraagd voor de presentatie van debatten, conferenties en bijeenkomsten of het geven van workshops en masterclasses op het gebied van creatief schrijven en presenteren.

Van Kersbergen presenteerde het radioprogramma ‘Spoken’ bij FunX, was hoofdredacteur van literair magazine Spunk en regisseerde een aantal docu’s voor Vice. Inmiddels doceert hij alweer een aantal jaren op de Nederlandse Pop Academie.

 

 

Lees ook:Spoken Word Masterclass
Lees ook:Spoken World voor iedereen in P60
Lees ook:Tobo speelt struk over komisch duo
Lees ook:Presentatie Leper Tango bij Venstra
Lees ook:Tweede Indian Filmfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.