Kenny in P60

De roots van de vrijdag 13 oktober (20:30 uur) in P6o optredende Kenny B liggen in Suriname, maar inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Na megahit ‘Parijs’ speelt en danst hij vrolijk door het land met een nieuwe show.

Hij was deze zomer wekelijks te zien bij het NPO 1 programma ‘Beste Zangers’ en zette Kenny onder meer een versie van ‘Grease Lightning’ neer. Ook zong hij samen met Maan de reggae-klassieker ‘You Gotta Walk (Don’t Look Back)’. Als klap op de vuurpijl werd het programma onlangs genomineerd voor de Televizierring 2017.

De goedlachse Kenny opende dit najaar zijn eigen pop-up museum op station Arnhem en is op donderdag 19 oktober te gast bij Ilse’s Veranda, waarin de geboren Surinamer samen met zangeres Ilse Delange op ontdekkingsreis gaat door Nashville (USA).

 

Lees ook:Kenny B in oktober in P60
Lees ook:Kenny B. in P60
Lees ook:Back Morton House won Popprijs Amstelland
Lees ook:Classic Soul Night met Melba Moore
Lees ook:Nashville Pussy en Cheap Thrills in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.