Checkpoint spektakel (8+) bijgeboekt

Voor de vijfde keer in het kersverse seizoen is een voorstelling in Schouwburg Amstelveen bijgeboekt wegens de grote publieke belangstelling. Deze keer gaat het om de kindervoorstelling Checkpoint (8+) van producent Trend Media. Die is op donderdag 26 oktober ook om 16.00 uur te zien, dus niet alleen om 19.30 uur (zoals eerder aangekondigd en volgeboekt).

Het is een interactieve familievoorstelling met Rachel Rosier in de hoofdrol. Zij werd bekend als presentatrice van de gelijknamige televisieserie bij Zapp op NPO 3. En nu toert Checkpoint dus ook voor het eerst langs (een beperkt aantal) theaters.

Veiligheidsbril en gehoorbeschermers op want er komen ontploffingen. Wie weet worden kinderen wel uitgenodigd om op het toneel met het testteam mee te doen aan allerlei leuke en spannende experimenten. Zij kunnen de wind in hun gezicht voelen, mee zweven met de hovercrafttest, over water lopen in de maïzena-race of mee schieten met een zelfgemaakt paintball-kanon.

Ook bezoekers in de zaal worden bij de show betrokken. Zij ontwijken gigantische ringen van rook of ervaren hoe luchtdruk zich door de zaal beweegt. In de Checkpoint theatershow vindt verder de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes, in een wedstrijd.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Theater over Coco Chanel in schouwburg
Lees ook:‘Advocatenshow’ over discriminatie
Lees ook:SP doet mee met testteam toegankelijkheid trams 5 en 51
Lees ook:Nederlands Dans Theater 2 in Schouwburg
Lees ook:Wereldrecord ‘over water lopen’ in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.