Spoken Word Masterclass

In P60 wordt woensdag 20 september (19.00 uur) een Masterclass Spoken Word (spreken in het openbaar) gehouden, onder leiding van woordkunstenaar Manu van Kersbergen. P60 zegt dat de masterclass is bestemd voor ‘de taalwonders van Amstelveen’.

Manu van Kersbergen (Uitgeverij Rorschach) brak met zijn album ‘De Vloek op de Overvloed’ landelijk door als woordkunstenaar. Met muziek en gesproken woorden besteeg hij vele podia in Nederland, waaronder Poppodium P60. Hij ontwikkelde een grote liefde voor het vertellen en overdragen van een verhaal met ritmische en poëtische elementen.

Ook presenteerde Van Kersbergen radioprogramma Spoken bij FunX, was hij hoofdredacteur van literair magazine Spunk en regisseerde hij een aantal docu’s voor Vice. Inmiddels doceert hij alweer een aantal jaren op de Nederlandse Pop Academie, waar hij zijn passie deelt met nieuwe enthousiastelingen. Tijdens deze Masterclass gaan deelnemers samen op zoek naar de urgentie van hun verhaal. Kosten: € 22,50.

 

Lees ook:Masterclass ‘Spoken Word’ in P60
Lees ook:Masterclass Landschapsfotografie Wester-Amstel
Lees ook:Masterclass landschapsfotografie
Lees ook:Spoken World voor iedereen in P60
Lees ook:Masterclass Flamenco bij voorstelling ‘Santiago’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.