‘Duivelse band’ weer in P60

Na de show op Kerstavond, waarover tumult ontstond en de ChristenUnie schriftelijke vragen stelde wegens het volgens die fractie duivelse karakter van de band, komt Carach Angren donderdag 7 september (20.00 uur) terug in P60. De leden worden door de poptempel ‘de vaandeldragers van het horrormetal genre’ genoemd.

Het nieuwe album ‘Dance And Laugh Amongst The Rotten’ werd volgen P60 uitstekend ontvangen door Zware Metalen, Wings Of Death en de internationale pers. De band bevestigt volgens P60 ‘eens te meer de heldenstatus van het duistere trio’.

Carach Angren profileert zich als de legende van de horror metal. Met hoogtepunten als ‘Where The Corpses Sink Forever’ en ‘This Is No Fairytale’ in het achterhoofd is het volgens P60 ‘nu tijd voor de vijfde full-length.’

Op het nieuwe conceptalbum ‘Dance And Laugh Amongst The Rotten’ wordt verteld over een bezeten meisje met een ongezonde obsessie voor haar ouija bord en het beschrijft ook hoe een verliefd koppel wordt opgehitst door de duivel. ‘Extreme black metal wordt hier feilloos gecombineerd met sfeervolle orchestrale passages’, oordeelt P60.

 

 

 

Lees ook:ChristenUnie tegen ‘satanische kerstband’ P60
Lees ook:ChristenUnie ziet haat tegen christenen stijgen
Lees ook:B&W wassen handen in onschuld over ‘duivelband’
Lees ook:Kerstavond vol horror metal in P60
Lees ook:‘Delain’ met ‘Moonbathers’ in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.