Kinderen gezocht voor acteren in musical

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen meespelen in de Efteling sprookjesmusical ´De gelaarsde Kat´. Die is zondag 7 januari te zien in Schouwburg Amstelveen. Voor deze familievoorstelling zijn 20 gastrollen beschikbaar voor jong talent.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar die eenmalig willen meespelen in een echte musical kunnen zich nu hiervoor opgeven. Schouwburg Amstelveen en De Efteling zoeken enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen. Andere vereisten zijn een leeftijd tussen de 6 en 12 jaar oud en een kledingmaat tussen 122 en 152. Alle twintig kinderen die geselecteerd worden spelen de hele dag mee.

Dat betekent in Schouwburg Amstelveen op zondag 7 januari twee voorstellingen om 13.30 en 16.00 uur. In de ochtend krijgen de kinderen nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Aanmelden

Op de website van de schouwburg kan het inschrijfformulier gedownload worden. Het formulier moet volledig worden ingevuld en opgestuurd naar [email protected] Inschrijfformulieren moeten daar uiterlijk 1 september binnen zijn en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Tip voor de ouders: Bekijk online ook nog even de voorwaarden voor deelname.

Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen gratis, voor één ouder / begeleider om naar de voorstelling te komen kijken.

 Leren laarzen

In een sprookjeswereld laat De gelaarsde Kat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Familievoorstelling ‘De Gelaarsde Poes’
Lees ook:Meespelen in sprookjesmusical Pinokkio
Lees ook:Brochure met aanbod nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Vóór-voorverkoop enkele voorstellingen schouwburg
Lees ook:Kunst & Kids festival voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.