Drie spannende films nog wek te zien

Van donderdag 13 juli af zijn de spannendste, ontroerendste en grappigste films van het afgelopen filmseizoen nog een week te zien in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein.

De Frans-Duitse film Elle van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven won twee Golden Globes voor beste buitenlandse film en beste vrouwelijke actrice.

Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.

Manchester by the Sea

De Oscarwinnaar voor Beste Acteur, Casey Affleck, leverde de film Manchester by the Sea op. De film vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe (Kyle Chandler) plotseling komt te overlijden, krijgt Lee (Casey Affleck) de voogdij over zijn neef (Lucas Hedges). Lee wordt herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi (Michelle Williams) in de omgeving waarin hij is opgegroeid.

Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones is terug, en hoe! En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones. Na haar break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Verder zijn de volgende films te zien: Verschrikkelijke Ikke 3 (NL– 2D) en Cars 3 (NL 2D). Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Bridget Jones’s Baby’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:Documentaire over Beatles in Cinema AV
Lees ook:Meester Spion in Cinema Amstelveen
Lees ook:Bekroonde film over strijd tegen ALS in Cinema
Lees ook:Hell or High Water in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.