Keihard geluid bij ‘Loud!’ in P60

Er komt weer een editie van ‘Loud!’ in P60 met DJ’s uit de ‘hardstyle’ scene, zoals het popcentrum die noemt. Zaterdagavond 27 mei (23.00 uur) komt mister #IAMHARDSTYLE er op bezoek (oftewel Brennan Heart).

Een vaderlandse veteraan, die in de loop der jaren verschillende remixes deed voor bijvoorbeeld Headhunterz, Wildstylez en The Prophet en in 2013 zijn eigen platenlabel WE R Music startte. Op zijn eigen site roept hij op: ‘Laten we de wereld laten zien dat hardstyle meer is dan een muziekgenre. De laatste tijd heb ik enorm veel brieven ontvangen met persoonlijke verhalen over wat hardstyle voor de fans betekent. Dit deed me zoveel dat ik iets terug wil doen voor de scène.’

Verder komt ook Dr Rude, een veelzijdige DJ’s in de Benelux. Om de avond helemaal compleet te maken zijn ook Rough Nation, Re-Spect, Raveneger, Brutal Violence, Ike, Mitta, D-Check & LXD, Cold EFX, Darknezz én D-Hunter & Dryade opgetrommeld.

 

 

Lees ook:DJ’s met keihard geluid in P60
Lees ook:Da Tweekaz bij ‘Lo
Lees ook:Harde beats bij Loud! in P60
Lees ook:Weer editie van ‘Loud!’ – veel lawaai in P60
Lees ook:Keihard lawaai op ‘beukfeest’ in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.