La douce France in schouwburg

Vive la France 2 brengt la douce France naar het theater. Zaterdag 29 april (20.00 uur) komt Vive la France 2 naar Schouwburg Amstelveen. De mooiste Franse chansons passeren dan de revue.

Drie in de Franse taal gespecialiseerde topzangers nemen het publiek mee op reis langs de mooiste muziek van la douce France. Met een live combo brengen ze het terras en de Tour dichtbij. Net als bij de eerste succesversie van Vive la France, maar nu met nóg meer vertrouwde hits. Deze keer laden de zangers en het live combo hun auto vol met het beste repertoire van Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Stromae, Michel Fugain, Jacques Brel, Dalida, Gérard Lenorman, Julien Clerc, Edith Piaf, Adamo en andere grote namen van het Franse lied.

 

Samen met het publiek maken ze een muzikale reis, via romantisch Parijs naar de Côte d’Azur, slingerend langs dromerige dorpspleintjes, sfeervolle wijnhuizen en bistro’s. Het Noordhollands Dagblad schreef over de voorstelling: ‘Noem het heimwee, noem het nostalgie. Liedjes van Franse bodem ontkurken zoete vakantieherinneringen en een verlangen naar terras en Tour.’

Vive la France 2 wordt gezongen door Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster. Actrice en zangeres Renée van Wegberg gaat een hoofdrol spelen in de musical Liesbeth, de musical over het leven van Liesbeth List. Deze zal op vrijdag 17 november ook te zien zijn in Schouwburg Amstelveen.

Theateragenda 

Vrijdag 28 april geeft De Edwin Evers Band een concert in Schouwburg Amstelveen. Verwacht bij Evers en zijn band geen simpele covers. Hier staan stuk voor stuk gepokte en gemazelde muzikanten die het publiek verrassen met bijzondere interpretaties van favoriete hits en nummers van muzikale helden.

Kinderfilmfestival

Van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei draait Cinema Amstelveen elke dag kinderfilms. Kinderen kunnen kiezen uit: De Smurfen en het Verlaten Dorp (6+) (NL 2D), The Boss Baby (6+) (NL 2D) en Beauty and the Beast (12+) (OV 2D).

 

Lees ook:Beroemde France liederen in schouwburg
Lees ook:Groot orkest met Ben Cramer en Maggie MacNeal in schouwburg
Lees ook:Poort en De Munk met ‘Jeugdherinneringen 2’ in schouwburg
Lees ook:Lokaal talent in P60
Lees ook:Benefiet concert in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.