Guilty Pleasure Night met Queen Forever in P60

Op zaterdag 20 mei (21.30 uur) is het weer tijd voor een Guilty Pleasure Night, met deze keer Queen Forever en de lokale DJ Appelmoes. De Nederlandse tribute band Queen Forever is één van Europa’s beste Queen tribute bands en gaat in P60 alle hit-nummers vertolken. Alles wordt live gespeeld, dus geen orkestbanden. Het is griezelig hoe dichtbij de sound van de band komt bij het origineel. Ook qua presentatie weten de topmuzikanten Queen neer te zetten zoals een ieder Queen nog op het netvlies heeft.

Een Queen tribute is natuurlijk niks zonder een overtuigende Freddy Mercury. Deze taak wordt opgenomen door Timothy Drake. Timothy weet tijdens de show, met aan zijn zijde vertolker Brain May en topgitarist Jouke Westerhof, de legendarische Queen op grandioze wijze weer tot leven te brengen.

Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen zingen, wat zeker iets zegt over zijn geloofwaardigheid als Freddy Mercury.

Zodra de laatste noten van Queen Forever hebben geklonken, neemt DJ Appelmoes plaats achter de draaitafels.

Lees ook:Weer Guilty Pleasure Night in P60
Lees ook:Opzwepende percussie en ode aan Quin
Lees ook:Abba Gold en DJ Appelmoes in P60
Lees ook:Hoge onderscheiding Nic. Westerhof
Lees ook:Tribute Night AC/DC in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.