Vier films in Paasweekend bij Cinema AV

Heel het Paasweekend (van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april) is Cinema Amstelveen geopend. Er worden verschillende films gedraaid: Beauty and the Beast, The Day Will Come, Smurfen en het Verloren Dorp en The Boss Baby.

Beauty and the Beast (OV 2D)

Het klassieke verhaal uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

The Day Will Come

Voor Erik en zijn met een klompvoet geboren jongere broertje Elmer zijn dromen over vrijheid en blijheid ver weg. Wanneer hun alleenstaande moeder ernstig ziek wordt, stuurt de staat hen naar een jongensinternaat. Aan het hoofd staat de rechtlijnige directeur Heck (Lars Mikkelsen), die zijn ouderwetse opvoedingsmethodes met harde hand toepast. Slechts bewapend met hun levendige verbeeldingskracht en een flinke dosis durf, zoeken Elmer en Erik een uitweg.

Smurfen en het Verloren Dorp

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.

The Boss Baby (NL 2D)

The Boss Baby, die een voorpremière beleeft, gaat over een wel heel bijzondere baby. Een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle aanvangstijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Films in meivakantie in Cinema Amstelveen
Lees ook:La douce France in schouwburg
Lees ook:Extra films op Hemelvaartsdag
Lees ook:Alone in Berlin en 20th Century Women in Cinema
Lees ook:Ballet staatsopera Tatarstan in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.