Senioren Rockschool komt naar P60

Sfeer, gezelligheid, enthousiasme en lekkere muziek: ingrediënten van de Senioren Rockschool. Ruim veertig 50-plussers komen op donderdag 11 mei (19.00 uur) erop los rocken en de sixties laten opbloeien. Met hits van onder andere The Rolling Stones, Brood, Creedence Clearwater Revival, The Eagles en Van Morrison gaan de senioren een avond uit verzorgen.

Op 6 september startte de Senioren Rockschool en met avond- en middagrepetities in het Amstelveense P60, het Zaandamse Poppodium De Flux, Theater Cool en muziekstudio De Garage in Heerhugowaard. Aangevuld met masterclasses in gitaar, bas en zang. De vierde en laatste presentatie van De Rockschool voor Senioren zal in Poppodium P60 zijn, ook wel bekend als de thuisbasis van Bootleg.

Judith Vonk en Monique Hendriks-Kee zijn de drijvende krachten achter de Rockschool. Zij werken met geschoolde en ervaren muziekcoaches. Monique is ook de zangcoach van de Senioren Rockschool. Door hun expertises en enorme enthousiasme samen te bundelen, leveren zij een kwalitatieve en hoogstaande ervaring.

B.A.S.E. (Heerhugowaard), 9 Shades of Grey en Project -O- (Zaandam) en Bootleg (Amstelveen) staan te popelen om ook aan het Amstelveense publiek te laten zien wat ze afgelopen seizoen hebben geleerd. Ze zijn erg blij om op een zeer groot en gerenommeerd podium te mogen spelen en zo het seizoen spectaculair af te sluiten!

 

 

Lees ook:Senioren Rockschool in P60
Lees ook:Rockschool voor Senioren zoekt bassist
Lees ook:Blues met Bootleg in Alleman
Lees ook:Van Zijderveld eindigt matig seizoen met verlies
Lees ook:Expositie keramiek in Kunstuitleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.