Koreaanse popgroep 24K in P60

Op zondag 9 april (19.00 uur) komt 24K naar P60. De groep debuteerde in september 2012 met als eerste single ‘Hurry Up’ en sindsdien krijgen de fans van 24K blijkbaar niet genoeg van de upbeat en catchy popnummers zoals ‘U R SO CUTE’ en ‘Hey You’. Na een succesvolle eerste Europese tour in acht steden, keert 24K terug om meer van hun fans te ontmoeten.

Voorafgaand aan het debuut van de groep, was daar de akoestische pop sub-unit 4K. Bestaande uit vocalisten Cory, Seokjune, Kisu en Sungoh brachten ze ‘Rocking Girl’ uit in 2012. Met de toevoeging van Daeil en Byungho kwam 24K met een eerste mini-album ‘Hurry Up’ en de titelsong uit op 6 september. Nu combineert 24K verschillende muziekstijlen, zoals hardrock vermengd met housebeats.

In samenwerking met + Social, had 24K hun eerste Europese concert in Warschau bij Progresja Music Zone Main Stage. Ook hield de groep een showcase in Maleisië, die werd gepresenteerd door de New Pro Star. Na een succesvolle terug naar Europa voor een tweede ronde en op 9 april doet de formatie Amstelveen aan. Met moet om de groep te horen overigens wel een beetje geld meenemen,  van € 45 (voorverkoop) tot € 115 (ultimate VIP).

 

 

 

Lees ook:Afscheid & DVD opnames Stream of Passion in P60
Lees ook:Mostly Autumn in P60
Lees ook:Stijldansmiddag en Music All-In
Lees ook:Keihard geluid bij ‘Loud!’ in P60
Lees ook:KLM neemt met fans afscheid van Fokker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.