Drum- en basspectakel in P60

Inversion is zaterdag 25 maart (23.00 uur) weer te zien en te horen in P60. Het is volgens het popodium ‘het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omstreken’.

Inversion is volgens P60 langzamerhand een belangrijke speler in de drum and bass scene aan het worden. Deze keer gebeurt dat in samenwerking met NeurofunkGrid. Dat label is welbekend van het Youtube-kanaal met bijna 100.000 subscribers en deed inmiddels meer dan 2000 releases. Op 25 maart spelen The Clamps, Volatile Cycle en Signs.

Het NeurofunkGrid label werd bekend door de wekelijkse toevoer van de hardste drum and bass op hun Youtube-kanaal. Vorig jaar heeft NeurofunkGrid hun eigen stage gehost op het Let It Roll festival en dit jaar toeren het heel de wereld over met evenementen in onder andere Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland en Tsjechië.

Room 1 // NeurofunkGrid : The Clamps (FR), Signs (FR) Volatile Cycle (UK) Impak (SP) Akov (UK) Cruk (UK) Shyun (UK) Red Lebanon (NL) Innate MC (UK). Room 2 // Inversion Chill Area : Blackxx, Ezk!mo, Djah, Entah.

 

 

Lees ook:Drum & Bass in P60
Lees ook:Harde drums in P60
Lees ook:Dance nights in P60
Lees ook:Drum ‘n Bass in P60
Lees ook:Funky Cat in juni weer in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.