Musical ‘Razend’ in Schouwburg Amstelveen

Woensdagavond 1 Maart (20.00 uur) wordt de musical Razend op het podium van Schouwburg Amstelveen uitgevoerd. Een voorstelling vol mysterie, passie en drama. Schrijver en regisseur Dick van den Heuvel is met zijn team de laatste jaren bezig met een serie theaterbewerkingen van de boeken van Carry Slee.

Na Afblijven en Spijt brengt hij nu de musical Razend op de planken.  De jonge Sven wordt door zijn vader geslagen. Om aan de werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms waarin hij gelukkig is. Vooral omdat zijn grote liefde Roosmarijn altijd de hoofdrol speelt. Maar ook zij loopt met een geheim rond. Sven en Roosmarijn zoeken hun toevlucht tot elkaar, maar durven niet te praten over wat hen achtervolgt.

Theateragenda

Vrijdag 24 februari staat Karin Bloemen & Band op het toneel met Volle Bloei. Diezelfde avond is Pocket Opera op het podium te zien met hun voorstelling OperaThriller. Het concert van Frank Boeijen is zaterdag 25 februari te bewonderen. Ook geven Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts diezelfde avond een boeiend theatercollege; Ruilen: Van konijn naar een fortuin. Ten slotte is op zondagmiddag 26 februari Het Wilde Westen van Calamity Jane (8+) van Theater Gnaffel te zien.

 

 

Lees ook:Pocket Opera in schouwburg
Lees ook:Karin Bloemen met ‘Volle Bloei’ in schouwburg
Lees ook:Ballet ‘Monumentaal’ van Introdans in schouwburg
Lees ook:Die Zauberflöte in de schouwburg
Lees ook:Muziek ‘Slagerij van Kampen’ en Mirusia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.