Il Trovatore uit Royal Opera House in Cinema

Verdi’s Meesterwerk Il Trovatore, uitgevoerd in The Royal Opera House London is in Cinema Amstelveen te zien op maandag 6 februari (19.30 uur).

Il Trovatore is een intens verhaal van liefde, wraak en oorlog en zit vol adembenemende aria’s en indringende koorwerken, waaronder het wereldberoemde ‘Anvil Chorus’.

Het is het verhaal van de geliefden Manrico en Leonora, verweven met het lot van Manrico’s moeder, de zigeunerin Azucena, die wraak zoekt voor de moord op haar eigen moeder door de familie di Luna.

Deze uitvoering is een reprise van de productie van de Duitse regisseur David Bösch, die laaiende recensies ontving bij de première in juni 2016. De uitvoerende sterren in deze productie waren én zijn de Armeense sopraan Lianna Haroutounian als Leonora en de Amerikaanse tenor Gregory Kunde als Manrico.

 

Het publiek is van harte uitgenodigd om deze krachtige opera vol liefde, familietwisten en zigeunervloeken te ervaren, op de meeslepende muziek van Verdi. De voorstelling is gezongen in het Italiaans en wordt in het Nederlands ondertiteld. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

 

Lees ook:Opera Carmen in Cinema Amstelveen
Lees ook:Tosca uit Opera House London in Cinema Amstelveen
Lees ook:Opera Rigoletto te zien in Cinema Amstelveen
Lees ook:Norma uit Royal Opera House in Cinema AV
Lees ook:Opera uit Londen op witte doek Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.