Lokale bands in kersteditie Local the Night

Er komt op vrijdag 23 december (20.30 uur) een speciale kersteditie van Local the Night in P60. Daarin treden lokale en regionale bands op. Voor diverse lokale bands was Local the Night de opstap naar groot succes. In deze editie treden op: MoltonGrove, Vergangenheit, Whitley SD en Aisha Boering.

MoltonGrove is een relatief nieuwe psychedelische/stoner band uit Amsterdam, die zweverige melodieën speelt, met een randje van fuzzy gitaarriffs, gepaard met blues-achtige solo’s. MoltonGrove haalt inspiratie uit bands als Harvey Milk, Glow Sun, Queens Of The Stone Age en Alice In Chains.

Live herkent men Whitley SD aan de harmonieuze samenzang die de nummers kenmerkt, maar er is ook zeker ruimte voor instrumentale intermezzo’s. Vijf (oud)leerlingen van de Herman Brood Academie spelen nieuwe songs.

 Garagerock

Vergangenheit. Met respect doch ontzag voor wat achter hen lag, werd een nieuwe schakel in de lange keten der muziek gecreëerd uit vier verschillende materialen: confronterende zang, dromerige gitaren, beukende bas en onvermoeibare grooves. Een combinatie van garagerock, dreampop & shoegaze heeft Vergangenheit haar eigen plaats in het universum gegeven.

Aisha Boering. Tijdens de pauze presenteert zij haar versie van verschillende nummers van Amy Winehouse. Deze dame zit momenteel in 5 VWO van het Amstelveen College, maar zingt al haar hele leven.

 

Lees ook:Kersteditie van Local the Night
Lees ook:Nieuw festival voor lokale topbands
Lees ook:Zes bands bij Local XXL in P60
Lees ook:Lokale bands in P60
Lees ook:Twee CD-releases in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.