Lokale bands in P60

Er komt weer een Local the Night in P60 aan. Op vrijdag 16 december (20.30 uur) treden weer diverse lokale bands op. Local the Night is de laatste jaren de opstap voor tal van formaties geweest naar groot succes. Een manier om te netwerken, podiumervaring op te doen en meer optredens te genereren.

De nieuwe editie is met King Drive, Concrete Meal, Switchboard en Close 2 Fire. Er wordt een stevig potje muziek, een gevarieerde line-up en vooral een hoop gezelligheid gebracht.

King Drive is vuig, heavy en wazig. Met invloeden van bijvoorbeeld Fu Manchu, Kyuss en Black Sabbath, een woeste live show.

 Riff driven

Concrete Meal speelt punkrock, geïnspireerd op bands als Green Day en Blink 182 met stevige up-tempo nummers en een enkele power ballad in de stijl van Heartshaped Box van Nirvana. Hun muziek is riff driven, dynamisch en staat bol van jeugdige bravoure en een onnavolgbare energie.

Switchboard is een jonge, luide band uit Mijdrecht. Het trio (inclusief zingende drummer) zorgt met hun combinatie van garagepunk en pure adrenaline voor ruige en energieke optredens.

P60 Plugt Uit Stage: Close 2 Fire. Een singer-songwriter duo afkomstig uit Castricum. De twee getalenteerde heren spelen akoestische pop en vallen op door hun unieke melodieën.

 

Lees ook:Zes bands bij Local XXL in P60
Lees ook:Nieuw festival voor lokale topbands
Lees ook:Laatste Local The Night en dance in P60
Lees ook:Concert Waylon in P80 uitgesteld
Lees ook:Lokale en regionale bands in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.