‘De zevende hemel’ in Cinema Amstelveen

In ‘De Zevende Hemel’, van donderdag af te zien in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein, ontmoeten de kijkers Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt.

Als het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg…

Een muzikale film en een ode aan liefde en familie van regisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. In De Zevende Hemel schittert een Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

Verder zijn de volgende films te zien: Fantastic Beasts and Where to Find Them, Soof 2, De Club van Sinterklaas en het Geblaf op de Pakjesboot, Vaiana (NL 2D), Sing (NL 2D) en Mees Kees langs de lijn.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data en meer informatie over de films. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Bijna 100 films op (Kinder)filmfestival Cinema AV
Lees ook:‘Soof 2′ te zien in Cinema Amstelveen
Lees ook:Daniel Blake in Cinema Amstelveen
Lees ook:Fantastic Beasts and Where to Find Them
Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.