Kerstavond vol horror metal in P60

Diverse bands op kerstavond in P60. Onder meer staat Carach Angren er zaterdag 24 december (20 uur) op het podium tijdens de spookacchtige Xmas Metalnight.

Flamboyante orkestrale waanzin contrasteert met black metal geïnspireerde riffs. Theatraal maar agressief, melodieus noch venijnig. Nummers gebaseerd op sprookjes en spookverhalen geven de muziek een sinister thema.

The Monolith Deathcult vindt dat er een limiet zit aan hoe snel en bruut een metal band kan klinken zonder dat het een mengelmoes wordt van kabaal. Daarom leent de formatie elementen van andere genres om haar sound naar een nieuw niveau te tillen. Het doel is het publiek te entertainen met death metal en een vleugje ironie, zwarte humor en slechte smaak. Op kerstavond zal The Monolith Deathcult bovendien nieuwe nummers ten gehore brengen van het aankomende album.

Tragacanth is een black/death metal band met brede symfonische invloeden. Hoewel de band uit Nederland afkomstig is, spreken hun nummers over oude Babylonische tijden. Meeslepende melodieën en energieke drums, samengeweven door vele symfonische elementen en vervlochten met thema’s als spirituele oorlog, vergeten legendes en mythische wezens.

Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Drie lokale bands in P60
Lees ook:CD release Sinister in P60
Lees ook:‘Diabolisch’ black metal festival in P60
Lees ook:Teksten over ‘satanische rituelen’ in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.