Kerstzangavond in Pauluskerk

Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer

Het christelijk gemengd koor Cum Laude, onder leiding van Wim van Dijkhuizen, houdt zaterdag 17 december (20.00 uur) een Kerstzangavond in de Pauluskerk aan de Wolfert van Birsselenweg 116. De bezoekers worden geacht de bekende kerstliederen mee te zingen.

“Deze ontmoeting staat natuurlijk in het teken van Kerst waar we stilstaan bij de komst van de Heere Jezus op de aarde”, meldt de kerk, die tot de Gereformeerde Bond in de PKN behoort. ┬áDs. A. Baas hoopt een korte meditatie te houden over de boodschap van de geboorte van de Heere Jezus.

Maar zingen daarover is de hoofdzaak. Daarom is ook het Interkerkelijk mannenkoor Haarlemmermeer o.l.v. Hans van Noord van de partij en zullen ook nog enige solisten meedoen, zoals sopraan Machteld Siegmann en fluitiste Anneke Romijn.

De begeleiding van samenzang en het gemengde koor is in handen van de bekende organist Dub de Vries. “Reden genoeg om te komen luisteren en mee te zingen met de Kerstliederen”, vindt de kerkelijke gemeente.

De toegang is vrij, wel is er een collecte. De kerk gaat open om 19.30 uur. Adres: Pauluskerk Wolfert van Borsselenweg 116 1181 PJ te Amstelveen.

 

 

Lees ook:Kerstzangavond in de Pauluskerk
Lees ook:Koorconcert in de Pauluskerk
Lees ook:Kerst samenzang met koor in Pauluskerk
Lees ook:Zomeravondconcert in Pauluskerk
Lees ook:Paasconcert Pauluskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.