Festival zonder dreunende bassen in Bos

Vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus wordt op het Radarterrein in het Amsterdamse Bos voor de tweede keer het Amsterdam Woods Festival gehouden. Er zijn meer dan dertig rockbands en zangers te beluisteren. Volgens de organisatoren komen er geen overlast bezorgende dreunende bassen aan te pas en is het een kleinschalig festival.

Er zijn zowel gevestigde namen als nieuw Nederlands talent te beluisteren op het aan alternatieve muziek gewijde festival. Optredens zijn er op drie podia. Onder meer komen de Zweed Daniël Norgren, de bands Sticky Fingers en Husky uit Australië, de Zuid-Afrikaanse folkpop zanger Jeremy Loops en de band Lima uit Denemarken. Maar er is ook volop Nederlands talent, zoals de bekende Eefje Visser. Behalve live optredens zijn er muziekdocumentaires, die worden vertoond in samenwerking met IDFA en Melkweg.

Ook is er een restaurant, waar bezoekers een drie gangen menu kunnen nuttigen. En verder zijn er sauna’s, biercolleges en een expositie van beeldende kunst.

 

 

 

Lees ook:Weer ‘te Gekke Kerk’ festival
Lees ook:(te) Gekke Kerk festival van start
Lees ook:Singer-Songwriter festival in P60
Lees ook:Afrikaanse muziek- en dansshow in de schouwburg
Lees ook:Weer ‘(te) Gekke Kerk Festival’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.