Concert van musical vereniging in Noorddamcentrum

Musicalvereniging OVA (Operette Vereniging Amstelveen) voert zaterdag 28 mei om 15.00 en 20.00 uur, een themaconcert ‘OVA taLENTEn’ uit in het Noorddamcentrum te Bovenkerk.

Het concert staat in het teken van de lente met bijpassende nummers uit bekende musicals en uit de popmuziek. Op een bankje in het park passeren grote en kleine gebeurtenissen uit het leven, ondersteund door een swingende ensemble, onder meer prachtige ballads.

Zoals de titel al zegt, krijgen alle talenten binnen Musicalvereniging OVA de kans hun stem te laten horen. Daarnaast zingen de OVA-kids nummers uit onder andere Annie en The Sound of Music. Extra bijzonder is dat het concert is samengesteld en geschreven door een aantal leden. Het OVA taLENTEn concert wordt afgesloten met een gezellige sing-a-long, met nummers als Do-Re-Mi, Obladie Oblada, Dromen zijn bedrog en Ja Zuster, Nee Zuster.

Eerder speelde Musicalvereniging OVA in Schouwburg Amstelveen al Ciske de Rat – de musical, Beauty and the Beast en Wat Zien Ik?! In mei 2017 zal OVA de musical klassieker Evita op het podium zetten. Kaartjes voor het OVA taLENTEn concert op: www.ova-amstelveen.nl/talenten of bij Amstelland Tweewielers (Pastoor J.W. Brouwerslaan 4a) of Fotolerant (Rembrandtweg 657). Kaarten kosten € 12.50. Adres: Noorddamcentrum Noorddammerweg 1, 1187 CM Amstelveen.

 

Lees ook:Concertina’s Play-In
Lees ook:OVA houdt audities voor musical ‘Evita’
Lees ook:Concert in Urbanuskerk met Jan Vayne
Lees ook:Concert van twee AV-bands
Lees ook:OVA op weg naar ‘Kiss me Kate’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.