Drie bands in P60

Na een korte break en veranderingen in de bezetting staat donderdag 9 juni (20.30 uur) Backfire in P60. De Maastrichtse band werd gevormd in 1994 door vier vrienden met dezelfde passie voor hardcore muziek. Al snel volgden een platendeal met Lost & Found, het eerste album “Who Told You Life Is Easy” en shows met onder andere bands als Madball en Warzone.

Alles leek op rolletjes te lopen, totdat drummer Richard Bruinen op 20 maart 1999 zelfmoord pleegde. Even leek het gedaan met de band, maar in 2000 kwam de groep sterk terug met het aan Bruinen opgedragen album ‘Still Dedicated’.

De opvolger van ‘Still Dedicated’ werd opgenomen in New York, waarna een groot avontuur volgde. Tours met grote namen en diverse album releases waarvan het ‘In Harm’s Way’ uit 2007 met veel lof wordt ontvangen. Backfire! maakte naam op grote festivals als Groezrock, With Full Force, Hellfest en The Black and Blue Superbowl.

Support van de avond is de vijfkoppige band 18 Miles. Zijn derde plaat ‘Revive’ bracht een geheel nieuwe dimensie aan heavy muziek. De leden van de band staan bekend om de pompende energie en positieve boodschap. 18 Miles raast niet alleen Nederland, maar ook Europa door met een eigen woedende, keiharde kijk op moderne hardcore.

Tweede support van de avond is All For Nothing, een gruwelijk vette female fronted hardcore band van eigen bodem. De band combineert verschillende invloeden in energieke hardcore nummers met meezingbare refreinen, straffe beat-downs en melodieuze passages.

 

Lees ook:Take No Prisoners in P60
Lees ook:Duo White Miles in P60
Lees ook:Royal Thunder in P60
Lees ook:Funeral Whore in P60
Lees ook:Noiserock met Today Is The Day

37 reacties op “Drie bands in P60

 1. frank bikker

  Echte heavy metal, speciaal voor de overbuurman, kan ie nog even head bangen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Robert van Waning

  @Frank Bikker, je begrijpt nog steeds niet dat dit forum niet bedoeld is voor het botvieren van persoonlijke rancunes en het uitvechten van persoonlijke vetes. Jij trekt ook deze discussie weer in het persoonlijke vlak.

  Als jij en FaassenPC toch doorgaan met jullie persoonsgerichte narigheden en pesterijen, dan zal ik daar natuurlijk op reageren. JB zal dan alle off-topic flauwekul weer moeten verwijderen. Dat ging zo bij de vorige discussie (over de verruiming van de openingstijden) en hier ga je er gewoon mee door.

  Als jullie de discussies op dit forum op die manier willen verzieken en saboteren, dan hoop ik dat duidelijk wordt wie daar altijd weer mee beginnen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank

   Trouwens wie zegt dat het over jou gaat. Je moet nu ook niet denken dat jij echt belangrijk bent. Toevallig ken ik daar ook mensen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. PeterPC

  Wel het hele verhaal vertellen hoor, je had al een ban maar moest toch weer terugkomen met zielige schuilnamen. Hieronder staat dus hoe het echt ging :

  Frank Bikker schreef:
  “@EVRM art 10 He, Robert van Waningen, weer een ander ip adres genomen?
  Je geeft het ook nooit op, he , lekkere trol van me!”

  “Natuurlijk werd dat account in de ban geslingerd. En frank bikker een verraaier noemen omdat hij stelde wie er achter “EVRM_art10″ schuilging, dat is toch wel een gotspe.
  Maar dat was niet de oorzaak van je ban, dat was ik met een klacht naar de redactie. Want de enige verraaier dat ben jij, en die dient zeker “kalt gestellt’ te worden.

  Het lukt echt niet meer Robert van Waning om de feiten te verdraaien dingen uit hun context te halen, etc.

    /   Beantwoorden  / 
 4. PeterPC

  Johan Bos, je bent lekker aan het verwijderen. Maar de vorige lasterlijke opmerking van Van Waning laat je dan weer staan.

  Wat is dat voor een selectieve moderatie?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Er is geen selectieve moderatie, maar ik word gek van het heen en weer gezeik en ja, daar sla ik wel eens wat over per ongeluk. Heb iets meer te doen….

     /   Beantwoorden  / 
 5. Robert van Waning

  De schuilnaam ‘EVRM_art10′ is allesbehalve zielig. Het is een verwijzing naar het artikel in het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens waarin het fundamentele en onvervreemdbare mensen- en burgerrecht van vrije meningsuiting is vastgelegd.

  Mijn verbanning door Dichtbij had ik te danken aan de (nog steeds voortdurende) hetze door PeterPC (PG van Faassen). Omdat ik wilde blijven deelnemen aan het publieke debat op Dichtbij, was ik gedwongen om een schuilnaam te gaan gebruiken. Die werden echter telkens verraden door Frank Bikker en ‘PeterPC’.

  De weergave die FaassenPC hierboven geeft, klopt niet. De zin “Natuurlijk werd .. ‘kalt gestellt te worden” werd namelijk door hemzelf geschreven en niet door Frank Bikker. Daaruit blijkt duidelijk Van Faassens bemoeienis met mijn verbanning. Iets wat hij nu weer probeert.

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   “Wel het hele verhaal vertellen hoor, je had al een ban maar moest toch weer terugkomen met zielige schuilnamen. Hieronder staat dus hoe het echt ging :

   Frank Bikker schreef:
   “@EVRM art 10 He, Robert van Waningen, weer een ander ip adres genomen?
   Je geeft het ook nooit op, he , lekkere trol van me!”

   “Natuurlijk werd dat account in de ban geslingerd. En frank bikker een verraaier noemen omdat hij stelde wie er achter “EVRM_art10″ schuilging, dat is toch wel een gotspe.
   Maar dat was niet de oorzaak van je ban, dat was ik met een klacht naar de redactie. Want de enige verraaier dat ben jij, en die dient zeker “kalt gestellt’ te worden.”

   En dat is een herhaling van jouw woorden, dus dat heeft niets met frank te maken. Het verhaaltje van frank liet je voor het gemak maar even achterwege.

   “De schuilnaam ‘EVRM_art10′ is allesbehalve zielig.”

   Natuurlijk is dat zielig, jij die altijd full retard gaat over nicknames maar het wel goed praat als jezelf datgene doet.
   Had je dan jezelf dan Arthur Seyss-Inquart
   genoemd.

   Hetzelfde laffe geneuzel over iedereen de auto uit, maar zelf in een 25 jarige gif uitstotende wrak in de rondte rijden.

   Ga hulp zoeken.

   Dappere dodo.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Robert van Waning

    “peterpc
    Natuurlijk werd dat account in de ban geslingerd. En frank bikker een verraaier noemen omdat hij stelde wie er achter “EVRM_art10″ schuilging, dat is toch wel een gotspe.
    Maar dat was niet de oorzaak van je ban, dat was ik met een klacht naar de redactie. Want de enige verraaier dat ben jij, en die dient zeker “kalt gestellt’ te worden.
    Nog heel veel infiltratie pogingen, die gedoemd zijn te mislukken, bij Dichtbij toegewenst.
    26 juli 2014 at 11:37 / Beantwoorden / ”

    Bron (en dus na te lezen op): http://amstelveen.blog.nl/column/2014/07/24/schildersbuurt#comment-216173

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

     Hoewel ik niet direct ben aangesproken: Uw verontwaardiging over het gebruik van pseudoniemen, zelfs voornamen vallen daar wat u betreft onder, komt toch wel in een merkwaardig daglicht te staan als u zich op andere media van talloze schuilnamen bediende.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Zoostje

      Ook ik ben met mijn gewone naam geband door toedoen van PeterPC/van FaassenPC.Zoals ik al eerder schetste wordt door allerlei media selectief verwijderd. Het is hier niet anders. En de antwoorden nav personen die hier hun misnoegen profileren deel ik niet. Zoals journalisten in NRC en Volkskrant al aangeven is de persvrijheid in dit land in het geding. Want, schelden is hoogste prioriteit geworden, schelden is aan de orde van de dag. Ik geef de heer van Waning dan ook volledig gelijk en zijn doorzetting om daar iets aan te veranderen acht ik hoog. Zelf zal ik nooit meer hier ontopic reageren, want wat je hier ook doet, je wordt toch uitgefoeterd. En de heer Bos doet er weinig of niets aan….laat de reaguurders maar komen hahahaaha…

        /  
     2. Johan Bos

      Ja hoor, beschuldig maar raak. Ik zou op zo’n minderwaardige blog niet willen reageren. Ik wordt trouwens zowel door Van Waning als door diens kennelijke tegenstanders van selectief opereren beschuldigd, zoals ik ook politiek gezien van uiterst links tot uiterst rechts ben versleten. Dat doet mij wel deugd, moet ik zeggen. Overigens kan op de site van de heer Van Waning zelf helemaal niemand reageren. Gemakkelijk oordelen over andere media en zelf volstrekt buiten schot blijven dus….

        /  
     3. Robert van Waning

      JB, u kunt niet beweren dat ik buiten schot blijf. Op uw forum sta ik bloot aan de vreselijkse beledigingen en beschuldigingen. Op mijn WordPress blog http://www.donqui.nl kan iedereen reageren. Ik bewaar daar ook mijn bijdragen aan dit forum, ter bescherming tdgen uw verwijderingen.

        /  
     4. Johan Bos

      Mooi toch. Hebt u mij niet nodig eigenlijk.

        /  
     5. Robert van Waning

      Het lokale publieke debat moet niet versnipperd worden. De beste plaats voor die discussies is het platform van het het lokale medium. U bent dus uitverkoren.

        /  
    2. Robert van Waning

     JB, ik nam natuurlijk onder mijn eigen naam deel aan het publieke debat op Dichtbij. Totdat ik door toedoen van FaassenPC werd verbannen. Ik was toen wel gedwongen om een schuilnaam te gebruiken om te kunnen reageren en discussiëren. Die schuilnaam werd verraden door Frank Bikker, en dat gebeurde bij iedere volgende schuilnaam. Totdat Dichtbij mijn IP-adres blokkeerde.

     In al die tijd heb ik niet gescholden of anderen vals beschuldigd of smadelijk belasterd. Nu moet u hier eens kijken wat er allemaal over mij wordt geschreven..

       /   Beantwoorden  / 
     1. Johan Bos

      Iedereen maakt zelf uit wanneer hij zich gedwongen voelt een pseudoniem, soms alleen een voornaam, te gebruiken…

        /  
     2. Robert van Waning

      Toch noemde u een anonieme bewoner in uw artikel over de Schildersbuurt een ‘laffe angsthaas’. Frank, PeterPC, Gerrit, Reaguurder, etc. zijn niet gedwongen om een schuilnaam te gebruiken (zoals ik destijds). Zij willen gewoon lekker anoniem kunnen schelden, beledigen en beschadigen eu vindt dat kennelijk prima.

        /  
     3. Johan Bos

      Column? Dan mag dat. Maar u bent natuurlijk weer anders dan alle anderen, in dit geval wat schuilnamen betreft. Dat niemand dat nou toch door heeft. U maakt kennelijk uit wanneer iemand zich weel of niet gedwongen mag voelen een schuilnaam te gebruiken.

        /  
     4. Robert van Waning

      Dus u mag in een column een anonieme bewoner een ‘laffe angsthaas’ noemen, maar ik
      mag dat niet in een reactie.

        /  
 6. frank

  Ik zal eens formuleren waarom ik bezwaar heb tegen RvW.
  Namelijk om 3 zaken:
  -Ik zie je als een antisemiet.
  -Als je doordenkt is gaat eigenlijk over puur eigen belang, maar weiger je diezelfde normen bij jezelf toe te passen.
  -Je persoonlijke rancune tov een overleden journalist en Raat, alsof alles wat ze hebben gedaan waardeloos is.

  Voor de rest je doet het er maar mee.

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   Juist frank, maar er is meer, zoals dit :

   Zijn analyses zijn kwaadaardig en fout. Zijn soort heeft mensen de verkeerde afslag gewezen omdat hijzelf gefrustreerd is/was over zijn incompetentie en zijn geestelijke lelijkheid.

     /   Beantwoorden  / 
 7. frank

  Dat ben ik er trots op om Amstelvener te zijn. Fel tegen antisemieten en natrappers van overleden mensen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   Goed zo, Frank. Noem eens een antisemitische uitlating of gedraging die jij hebt afgestraft of hebt aangegeven bij Justitie. Ik heb dit al eerder gevraagd, maar dat werd verwijderd. Selectieve moderatie?

     /   Beantwoorden  / 
 8. PeterPC

  En jouw on topic reacties? Waar staan die?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Robert van Waning

  FaassenPC, Frank en jij gaan ook hier gewoon door met jullie off-topic en persoonsgerichte narigheden en pesterijen. Jullie beginnen daar altijd mee en op die manier verzieken en saboteren jullie de discussies.

  Dat is geen vuige aantijging maar een constatering. Kijk maar naar deze discussie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank

   Wat mij betreft wel. Antisemieten, lijkenpikkers enz. “soll mann ausradieren”!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Reaguurder

    Heer van Waning , wat denkt u eigenlijk te bereiken met uw deelname hier op dit Blog ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Robert van Waning

     Gewoon discussiëren over lokake kwesties, net als iedereen, maar dan zonder gescheld, liefst allemaal onder eigen naam. Publiek debat is een onmisbaar onderdeel van democratie.

       /   Beantwoorden  / 
   2. Robert van Waning

    ‘Ausradieren’ wil Frank. Mijn kritische commentaar op het gebruik van deze term werd door Johan Bos verwijderd. Is dat geen selectieve moderatie?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Zoostje

     JA!

       /   Beantwoorden  / 
    2. PeterPC

     Zeker niet. Elk commentaar van jou dient onverwijld verwijderd te worden.

       /   Beantwoorden  / 
    3. Johan Bos

     Ah, zelfde kreet als Van Faassen lanceerde…Zullen we nu weer gewoon naar Amstelveen terugkeren? Ik stop het onderlinge gedoe…

       /   Beantwoorden  / 
     1. Robert van Waning

      Waarom deed u dat niet meteen bij Franks eerste off-topic persoonsgerichte reactie? Dat had veel narigheid voorkomen, met als dieptepunten het gescheld van PC en het ‘ausradieren’ van Frank. Met uw selectieve moderatie maakt u zichzelf als journalist ongeloofwaardig.

        /  
     2. Johan Bos

      Pfffff. Omdat – nogmaals – ik het gezeik soms zoveel tijd vreet, dat ik er niet meer aan toekom. Ik heb, anders dan u kennelijk, nog wel wat anders te doen.

        /  
 10. frank

  De gebruikelijke reactie van RvW. Altijd de schuld bij een ander leggen, ook al heeft de rechter er uitspraak over gedaan. Altijd hetzelfde leugenachtige patroon bij deze man. En ja ik maak van jou nu het onderwerp, omdat je altijd elke normale argumentenuitwisseling vroeg of laat hier weer te verpesten door je leugenachtige, kwalijke, misleidende stokpaardjes.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.