Jan Siebeling komt naar Cinema Amstelveen

Jan-siebelink

Jan Siebeling en Sytze van der Laan komen dinsdag 29 maart na afloop van de film ‘Knielen op een Bed Violen’ (naar Siebelinks gelijknamige boek) voor een interview naar Cinema Amstelveen.

De filmvoorstelling begint om 19.30 uur. Het gesprek na afloop wordt geleid door de zo langzamerhand onververmijdelijke stadsdichter Matthijs den Hollander.

Na film en praatsessie signeert Jan Siebeling zijn boek. Een partij daarvan wordt aangeleverd door boekhandel Venstra. ‘Knielen op een Bed Violen’ is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes. Met Barry Atsma, Noortje Herlaar en anderen.

Wie in het bezit is van een geldige bibliotheekpas van Bibliotheek Amstelland ontvangt aan de kassa (of telefonisch) €1,- korting op de toegangsprijs voor de film. Deze actie geldt zolang de film draait in Cinema Amstelveen.

Tijdens het paasweekend zijn onder meer te zien: De Helleveeg (A.F.Th. van der Heijden), Rokjesdag en Spotlight in Cinema Amstelveen.

De jongere bezoekers kunnen naar Alvin en de Chipmunks: Roadtrip, Zootropolis (2D), Buurman & Buurman al 40 Jaar Beste Vrienden en Robinson Crusoe (2D). Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘De Helleveeg’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Knielen op een bed violen’ in Cinema AV
Lees ook:Ballet op het witte doek in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Spotlight’ nog 1keer in Cinema Amstelveen
Lees ook:Monsieur Chocolat in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.