Reggae in P60

‘Just in time a journey from ska to reggae’ heet het nieuwe album Winston Francis, die vrijdag 18 maart (20:30 uur) optreedt in P60. Het is opgenomen in Amsterdam en gemixt in België (Pum Pum Hotel) in samenwerking met Rude Rich & The High Notes. Ook Rudi Rich an the High Notes, alsmede het trio de The Uppertones (trombone, zang, piano, drums) zijn dan van de partij.

De in 1948 geboren Jamaicaanse Francis is een grootheid in de Jamaican Jazz. Hij werkte met o.a. Bob Andy, Dennis Brown en Robert Nesta ‘Bob’ Marley. Rude Rich and the High Notes zijn al vele jaren wereldwijd geliefd om hun authentic ska, rocksteady & early reggae. In 2013 is de bezetting van de band.

 

 

Lees ook:Kabaka Pyramid in P60
Lees ook:Dutch Ska Express presenteert CD in P60
Lees ook:Harde beats bij Loud! in P60
Lees ook:Dirty Reggae Aggrolites in P60
Lees ook:Jazz met Robert Rook Trio in Villa Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.