Dekens, dromen en slaap in Poppentheater

Dekbed

Twee voorstellingen op zaterdag 12 en zondag 13 maart in het Amstelveens Poppentheater over dekens, dromen en slaap. Ze zijn bedoeld voor de allerjongsten.

Op zaterdag (10.30 uur) is Groep Rood te zien met ‘Dames en Dekens’, voor kinderen van 1 jaar en ouder. Zoefff…onder de deken, erachter, erop. De deken is zachter dan mijn harde kop. Is het laken te eten? Is de deken een dier? Zal het laken wel smaken? Maakt de deken plezier?

‘Dames & Dekens’ is een voorstelling zonder verhaal. De zachtheid van dekens vormt de basis voor een collage van klanken, beelden en bewegingen die past bij de wereld van jonge kinderen.

Op zondag (14.30 uur) speelt Project Sally de dansvoorstelling ‘Dekbed’. Waar ga je naar toe als je droomt? En wat kun je doen als het donker je bang maakt? En wat als ik niet meer wakker word? Blijf ik dan voor altijd in mijn droom? Over slapen, dromen, angst voor het donker en een gevoel te verdwijnen. De dans is dynamisch, virtuoos en soms acrobatisch. ‘Dekbed’ is een kleine poëtische vertelling over wat er gebeurt als je ogen sluit. Een groot verhaal voor kleine mensen, voor iedereen vanaf vier jaar.

Toegangsprijs voor beide voorstellingen € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:Familievoorstelling ‘Phoefff’ met lichteffecten in Poppentheater
Lees ook:Première muzikale ‘Nacht Wacht’ in Poppentheater
Lees ook:‘Zeven kikkertjes’ in poppentheater
Lees ook:Muziek bij ‘De Nacht Wacht’ in het Poppentheater
Lees ook:Weer ‘De Nacht Wacht´ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.