‘Knielen op een bed violen’ in Cinema AV

De film naar het gelijknamige boek van Jan Siebelink gemaakte film ‘Knielen op een Bed Violen’ draait van donderdag 25 februari af in Cinema Amstelveen.

Het is het verhaal over de jeugdliefdes Hans en Margje Sievez, die een gelukkig gezinsleven leiden op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk.

Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Als Hans vervolgens een diep religieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving.

‘Knielen op een Bed Violen’ is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes. Met Barry Atsma, Noortje Herlaar e.a.

Wie in het bezit is van een geldige bibliotheekpas van Bibliotheek Amstelland ontvangt aan de kassa (of telefonisch) €1 korting op de film. De actie geldt zolang de film draait in Cinema Amstelveen. Naast ‘Knielen op een Bed Violen’ draait Spotlight en Familieweekend.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Daar zijn ook entreebewijzen 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Jan Siebeling komt naar Cinema Amstelveen
Lees ook:Nijntje in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Spotlight’ nog 1keer in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘De Helleveeg’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Het Leven is Vurrukkulluk’ in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.