Weer Jazz in het Dorp op komst

Er komt een tweede editie van Jazz in het Dorp. De organisatoren willen dat op 23 augustus weer in het Oude Dorp laten plaatsvinden. Zij melden dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Dat organiserende team bestaat uit Sander Mager, Joop Siemers, Remco Snoek, Pim Mager, Wouter Nieuwenhuizen, Tom van Dijk, Joost Boogerd en Geertje Visser. Maandag is er een bijeenkomst met ondernemers in de wijk.

De eerste editie van het feest trok naar schatting rond de 7000 bezoekers en bleek een eclatant succes, mede dankzij het toen uitstekende weer. Maar ‘Jazz in het Dorp’ was nooit zo’n succes geworden zonder het vertrouwen van de enthousiaste lokale ondernemers die er samen met de organisatoren hun ons de schouders onder hebben gezet, laat het team weten. Vandaar een gesprek met hen op maandagavond 30 maart. Daar worden de plannen ontvouwd en kunnen de ondernemers vertellen wat er eventueel beter kan.

 

Lees ook:Ruim 100 aanmeldingen Jazz in het Dorp
Lees ook:Nieuw: jazzfestival Oude Dorp – talent gezocht
Lees ook:Teveel deelnemers Jazz in het Dorp
Lees ook:Jazzfeest Oude Dorp jaarlijks fenomeen
Lees ook:Talent voor Jazz in Dorp gezocht

2 reacties op “Weer Jazz in het Dorp op komst

 1. frank

  Ik hoop dat het nog een groter succes wordt. Dit soort initiatieven zet Amstelveen tenminste op de kaart, komt voort uit plaatselijke initiatieven, genereert omzet en werk voor de horeca/ musici. cultuurverrijking enz. en het kost de gemeenschap relatief weinig, als je het vergelijkt met dat stomme Glazen Huis, Darm en last not least dat tweedehands zwembadje voor 750.000 voor 10 jaar.

  Jongens, probeer van dat soort formules te vinden. Heel goed!

    /   Beantwoorden  / 
 2. gerben

  Graag enige coördinatie met oog op september. Er lopen meer initiatieven.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.