Kinderfilm Festival in voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is er een kinderfilmfestival in Cinema Amstelveen. Van zaterdag 21 februari tot en met zondag 1 maart is de bioscoop elke dag open, ook op maandag, en draait de eerste film om 10.30 uur.  Jack Bestelt een Broertje, Paddington of Big Hero 6 (3D) draaien dagelijks. Michiel de Ruyter (12+) is te zien op maandag 23 februari om 16.45 uur.

De filmhit van dit moment is Paddington. Het verhaal over een jonge beer met een grote passie voor alles dat Brits is. Hij reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is.

Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt. Deze mix tussen live-action en animatie is gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond.

 

In de schouwburg zijn ook voor de kleintjes mooie voorstellingen: zondag 22 februari 15.00 uur: 2 Kleine Kleutertjes (2+), Monique Smit; zondag 1 mrt 15.00 uur:  Wiplala Weer (4+) (reprise). Er wordt wat op los getinkeld. Het complete overzicht tijdens het Kinderfilmfestival en de actuele informatie over de films en voorstellingen, data en aanvangstijden is te vinden op www.cinemaamstelveen.nl

Lees ook:Eerste voorstellingen festival Poppentheater al uitverkocht
Lees ook:Weer Royal Opera House in Amstelveen
Lees ook:RTV Amstelveen gestart met radiouitzendingen
Lees ook:Volop theater en film in de voorjaarsvakantie
Lees ook:Gevarieerd kinderprogramma Schouwburg en cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.