Film zelf kiezen in Cinema AV

Donderdag 28 augustus start Cinema Amstelveen met een nieuw filmseizoen. Bioscoopbezoekers kunnen zelf bepalen welke film zij graag als eerste willen zien. Via het stemformulier op www.cinemaamstelveen.nl kunnen zij kiezen uit The Grand Budapest Hotel, La Grande Bellezza, Soof, Blue Jasmin of een andere film. Onder de stemmers worden twee vrijkaarten verloot voor een volwassenenfilm in Cinema Amstelveen. Stemmen kan tot 11 augustus.

IDFA Junior on Tour (8+) komt voor het eerst naar Amstelveen. Op zaterdag 13 september 13.00 uur, tijdens de Open Dag Proef het Seizoen
wordt deze tour vertoond in de Filmzaal. De vier documentaires over bijzondere gebeurtenissen in het leven van kinderen duurt ongeveer 60 minuten. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.

 

Lees ook:Beste IDFA documentaires in Cinema Amstelveen
Lees ook:Hoogtepunten IDFA in Cinema Amstelveen
Lees ook:Kinderfestival met 100 films in cinema AV
Lees ook:Volle kerst (met circus) in Schouwburg
Lees ook:Kleuterparty met diverse films in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.