Poster Online maken in de bieb

Behalve in schouwburg en Poppentheater kunnen kinderen tijdens de voorjaarsvakantie ook vertier vinden in de Bibliotheek Amstelland. In alle vestigingen wordt tussen 24 en 27 februari de workshop ‘Poster Online’ gegeven. Daarin leren kinderen van 8 tot 14 jaar hoe zij zelf een online poster kunnen maken en hoe zij met verschillende multimedia creatief worden.

In de anderhalf uur durende workshop gaan zij plaatjes en teksten plaatsen en leren hoe die in de poster te laten bewegen. Daarna kunnen de kinderen de poster delen met vrienden en er thuis nog meer maken. Hey aantal deelnemers kan volgens de bieb maar beperkt zijn. Wie graag eigen foto’s en plaatjes wil gebruiken, moet een USB-stick meenemen waar eigen materiaal op staat.

Maandag 24 februari wordt de wokshop gegeven bibliotheek in Westwijk, dinsdag 25 februari in Aalsmeer, woensdag 26 februari inde biek aan het Stadsplein en op donderdag 27 februari in bibliotheek Uithoorn.

Telkens van 10.00 tot 11.30 uur. De prijs is €6,50 en voor leden €5,50. Via de website www.debibliotheekamstelland.nl kan men direct een kaartje kopen of in een van de bibliotheken.

Lees ook:Workshops videoclip maken in bibliotheek
Lees ook:Workshops elektriciteit en magnetisme
Lees ook:Experimenteren met moleculen in bieb
Lees ook:Workshops voor kinderen over zelf digitaal boek maken
Lees ook:Wetenschappelijke workshops voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.