Moke 22 maart in P60

De langverwachte derde plaat van Moke is uit: ‘Collider’. Na verschillende uitstapjes is er nu weer alle aandacht voor de band, die op 22 maart in P60 is. Moke slaat een andere richting in en begint aan een nieuw tijdperk. Het was enige tijd stil rond zal de Nederlandse Britpop groep. Na het debuut ‘Shorland’ en ‘The Long And Dangerous Sea’, een succesvolle samenwerking met het Metropole orkest en een uitverkochte HMH, vonden de heren het even welletjes. Maar 2013 wordt gewoon weer het jaar van Moke.

Eind 2012 kwam de langverwachte derde plaat uit. Voor dit album werd samengewerkt met producer Gordon Groothedde, die onder andere ook achter de knoppen zat voor Nick & Simon. Moke gaat weer meer terug naar het eigen bandgeluid, maar staat tegelijkertijd aan het begin van een nieuw tijdperk.

Nieuwste wapenfeit: alle bandleden hebben aan de nieuwe plaat meegeschreven. De titel is verwijst baar het natuurkundig experiment het ‘God particle’. Dat staat voor Moke symbool voor hun zoektocht naar de perfecte song.

 

Lees ook:Wouter Hamel komt naar P60
Lees ook:Sabrina Starke in P60
Lees ook:Weer editie van ‘Loud!’ – veel lawaai in P60
Lees ook:The Gathering in P60
Lees ook:Gers Pardoel en Sef in P60

Eén reactie op “Moke 22 maart in P60

  1. Jan Demming

    Beste Johan,redBeste Johan,

    Kan die uiterst irritante reclame dwars door de artikelen worden weggehaald. Hoe krijg ik die rotzooi weg?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.