‘Music All In’ in De Meent met Nederlands Dansorkest

Nederlands Dansorkest

In De Meent (Orion 3) wordt zondag 7 oktober (14.00 uur) de ‘Music All In Amstelveen’ gehouden met onder meer het Nederlands Dansorkest. Op het programma staan voorts optredens van de accordeonartiesten Concertina’s, het koor Ongekend Sentiment en het barbershop kwartet SPAM uit Zaandam. Een zondagmiddag met gezellige muziek, vooral voor oudere inwoners die er niet meer zo op uit kunnen gaan, zo omschrijft initiatiefnemer  Co Dop het. De organisatie is in handen van de Buurthulpdienst van Cardanus. De Concertina’s spelen van jazz tot klassiek en van smartlap tot musical op accordeon, onder leiding dirigent Elly Meekel. Het Nederlands Dans Orkest o.l.v. Johan Winter werd in 1979 opgericht. Het repertoire bestaat uit een veelheid van nummers uit de periode 1910 tot heden. Het orkest heeft een eigen stijl gekregen, die op dansavonden zeer gewaardeerd wordt.Het Amstelveense koor ‘Ongekend Sentiment’, o.l.v. Adriaen van der Veen, zingt sinds jaren onvervalste smartlappen en levensliederen, afgewisseld met meerstemmige uitvoeringen van nostalgische songs.  De afkorting S.P.A.M.van het zoch ,et die naam tooiende kwartet uit Zaandam staat voor: Singing, Presentation and Music. Het zingt 4-stemmig a capella in de barbershop en Close Harmony stijl. Het repertoire varieert van The Beatles tot de King Singers en van Irving Berlin tot Joe Barbershopper.  De presentatie is in handen van Dorien Mijksenaar.

 

Toegangsprijs is € 5 per persoon. Houders van een Amstelveenpas krijgen € 1,50 korting. Verkoop van toegangskaarten aan de balie van Ontmoetingscentrum De Meent. Telefoon 020-6438015,  e-mail: [email protected]. Voor ouderen, die niet meer (zo) goed ter been zijn, kan voor vervoer worden gezorgd. Sponsors van dit muziekfestijn zijn de Rabobank, de stichting Stinak en de Stichting Cardanus. Er is plaats voor ca. 300 toeschouwers. De organisatie is in handen van een team met Co Dop, vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Meent en de Buurthulpdienst Amstelveen.  Dit evenement wordt door vrijwilligers georganiseerd en extra hulp is van harte welkom. Aanmelding en informatie bij de Buurthulpdienst, Maalderij 38, telefoon 020 543 45 46 of 06 51 57 93 65, Jacques Meerbeek & Inge Veraar.

 

 

Lees ook:‘Levende’ muziekmiddag Music All In – De Meent
Lees ook:‘Music All In’ voor herhaling vatbaar
Lees ook:Buurthulpdienst bij Vrijwilligerscentrale
Lees ook:Buurthuldienst zoekt vrijwilligers voor boodschappen doen
Lees ook:Oppas gezocht bij buurthulpdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.