Donna Lynton maandag bij artiestenclub

Zangeres Donna Lynton is maandag (3 setember) min of meer te gast bij de start van het nieuwe seizoen van de Amsterdamse Artiesten Club (ACC) in Partycentrum Nouvelle aan de Touwslagerij 11 (bedrijventerrein Legmeer). De clubavond begint om 20.00 uur. De organisatie ontstond in Amsterdam onder de naam Prominenten Sociƫteit, maar ging later onder een andere naam verder. Overigens komen de leden niet alleen uit Amsterdam, maar eigenlijk uit alle delen van het land, zij het vooral uit de Randstad. Op de clubavonden ontmoeten artiesten en als donateurs geregistreerde mensen die van muziek houden elkaar. Wie leeg lid is, betaalt acht euro entree.

Lees ook:Artiestenclub doopt jubileum-cd in Don Paza
Lees ook:Internationaal bluesfestival in P60
Lees ook:Woonlasten AV hoger dan in Amsterdam
Lees ook:Sint op 5 december in Buurtkamer
Lees ook:PvdA zaterdag op verkiezingstocht in Groenelaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.