Reis door jazzwereld in Broersepark

‘Jazz4kids!’ gaat zondag 26 augustus (15.00 uur), tijdens de tweede sessie van het Broersepark Familie Festival, op reis door de wereld van de jazz met de bezoekers. Jong en oud kan zo kennis maken met veel soorten van die muziek. Zij kunnen onder meer ook ontdekken wat improviseren is, hoe zenuwachtige jazz klinkt, hoe je kunt swingen en nog veel meer!  ‘Jazz4kids op reis’  is een vrolijk concert vol improvisatie, interactie en leuke jazzliedjes. Kinderen mogen ook zelf op het podium komen improviseren. Jazz4kids bestaat uit Suzan Overmeer (zang), Søren Ballegaard (sax), Jens Larsen (gitaar), Olaf Meijer (contrabas) en Thorsten Grau (drums).Het festival wordt zoals elk jaar georganiseerd door het Amstelveens Poppentheater, met steun van de gemeente. Voor meer informatie over het festival: www.broersepark.nl of www.amstelveenspoppentheater.nl. Zondag 2 september 15.00 uur is de laatste voorstelling van het Broersepark Familiefestival: ‘Boomwhackconcert’ door Kit4kids

 

 

 

Lees ook:Broersepark Festival start 23 augustus
Lees ook:Broersepark Festival gaat weer van start
Lees ook:Broersepark Festival start met Samba Salad
Lees ook:Ritmische afsluiting Broersepark Festival
Lees ook:Muziekweekend in poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.