Storm met buikdans, cabaret, muziek en goochelen

Sophie Jurrjens

Minstens vijf verschillende optredens dus, donderdagavond 31 maart in de Schouwburg. Variërend van cabaret tot buikdansen en goochelen. En allemaal voor de prijs van € 4. Het is de laatste editie van dit seizoen van ‘Storm’, het open podium voor aanstormend talent in de Kleine Zaal. Deze keer met onder meer de professionele buikdanseres Dominique alias Lady Belly D uit Uithoorn. Verder cabaretiers Joël Rooth en Ronald Oudman en de voor de muzikale noot zorgende Sophie Jurrjens uit Wilnis. Arjan van Vembde komt met een illusie en Trio Niels sluit de boel af met ‘ Over de Schaapjes in de Wei’.In de pauze kunnen de bezoekers bij de Stormbar op het podium hun drankje bestellen en zo ook even de zaal vanaf een andere kant bekijken. Wier de voorstelling wil bijwonen, kan kaarten reserveren via de website of de kassa van Schouwburg Amstelveen. De kassa is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur (telefonisch vanaf 11.00 uur) of ’s avonds vanaf 19.00 uur op de avond van de voorstelling. Storm begint om 20.30 uur.

Lees ook:Weer ‘Storm’ van nieuw talent in de schouwburg
Lees ook:Weer aanstormend talent op ‘open podium’ in Schouwburg
Lees ook:Van cabaret tot jazz in programma aanstormend talent
Lees ook:Gevarieerd programma aanstormend talent in Schouwburg
Lees ook:Aanstormend cabarettalent in Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.