Aanstormend cabarettalent in Schouwburg

Johan Stevens

Zes keer cabaret op één avond voor maar vier euro. Vier stand up comedians, een kleinkunst- en een musicaloptreden. Dat biedt het Open Podium ‘Storm’ donderdag 28 januari (20.30 uur) in de kleine zaal van de Schouwburg. Het is de eerste ‘Storm’ dit jaar. Na Caroline Sanders, winnaar Griffioen Cabaret Prijs 2006, betreden David Groen en Remco Koffijberg het podium met impro comedy à la de Lama’s. Johan Stevens, halve finalist van Cameretten, doet een try-out. Hij wil meedoen aan het Leids Caberet Festival. Verder treedt het cabaretkoppel Maarten Swart en Ramon Fielmich op. Merel Moistra zingt mooie, humoristische en ontroerende liedjes, met haar ukelele en Natasje verzorgt een optreden uit het genre musical en show onder het motto ‘het publiek entertainen en waar geven voor hun geld’. 

Storm is het maandelijkse Open Podium van Schouwburg Amstelveen en gericht op aanstormend en lokaal talent. Het is geen wedstrijd, dus iedereen kan zich inschrijven. Voor Storm voor Kids, zondagmiddag 14 februari, is aanmelden ook nog mogelijk. Kinderen tussen de 5 en 15 jaar kunnen dan op het podium bijvoorbeeld zingen, dansen of goochelen.

 Reserveren van kaarten kan via de website of de kassa van Schouwburg Amstelveen (geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur). Of ’s avonds vanaf 19.00 uur op de avond van de voorstelling. [email protected] of www.schouwburgamstelveen.nl

Lees ook:Van cabaret tot jazz in programma aanstormend talent
Lees ook:Pril talent ‘stormt’ weer op open podium in Schouwburg
Lees ook:Open podium voor aanstormend talent in schouwburg
Lees ook:Weer aanstormend talent op ‘open podium’ in Schouwburg
Lees ook:Weer ‘Storm’ van nieuw talent in de schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.